Prva gradska biciklijada “Svi u Pale da vrtimo pedale”

Biciklistički klub Istočno Sarajevo organizuje prvu gradsku biciklijadu za velike i male “Svi u Pale da vrtimo pedale”. Pokrovitelj biciklijade je Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo, a jedna je od događaja manifestacije “U susret ljetu 2024”.

Biciklijada je defile biciklista i biciklistkinja svih dobnih uzrasta i nivoa iskustva, u vidu lagane biciklističke vožnje kroz urbani dio opštine Pale. Bez obzira da li ste sportista ili rekreativac, veliki ili mali biciklista ili biciklistkinja koji voze stalno bicikl ili koji tek započinjete svoju biciklističku avanturu, ovo je poziv za sve Vas. Priključite se velikom defileu bicikala koji promoviše zdrav način života, održivu mobilnost i zaštitu životne okoline OVDJE.

Nakon defilea pripremili smo zabavni program, gdje će se za dobro raspoloženje učesnika pobrinuti DJ, a za one najsrećnije smo obezbijedili bogate nagrade i to bicikl, kacigu, pumpu, rukavice, svjetlo, majice…. Nakon dodjele nagrada, nastavljamo party uz našeg DJ-a

Gost biciklijade je i ČIKER mtb MARATON 2024. Čikerovci će zajedno sa nama voziti defile, a onda nastavljaju svoju mtb vožnju prema Jahorini. Ukoliko volite mtb vožnju, možete biti i dio ovog maratona.

Očekujemo Vas 30.06.2024. godine u Palama u što većem broju.

Podijeli sa drugima

Pogledajte i ovaj sadržaj